fbpx

Reacția lui Dorin Damir la videoclipul cu armele Kalașnikov: Salut „cordial” lui Andrei Năstase și Igor Dodon

Dorin Damir este ultimul ce a venit cu o reacție la secvența video în care este surpins alături de Renato Usatîi și Alexandru Jizdan, trăgând la tir cu arme de tip Kalașnikov, publicată pe pagina de Facebook a membrului Platformei DA, Dinu Plîngău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a expediat la adresa redacției ZUGO o declarație în care confirmă prezența sa și explică evenimentele surprinse în imaginile video, deși crede că nu ar fi obligat s-o facă.

„Sunt fost ofițer de poliție și membrul unei federații specializate de tir. Nu sunt personalitate politică și am tot dreptul să-mi petrec timpul liber cum îmi doresc și nu sunt obligat să dau raport nimănui”, scrie Damir.

Dorin Damir confirmă cele spuse anterior și în declarația lui Alexandru Jizdan, dar și în cea a lui Renato Usatîi, cum că evenimentele nu ar fi recente.

„Ceea ce domnul Dinu Plîngău a „evitat” să concretizeze, e ca acele imagini nu au fost luate pe timpurile „când aceștia luptau cu regimul lui Plahotniuc în stradă”, ci aproximativ 10-11 ani în urmă, când domnul Renato Usatîi încă nu era politician și nici domnul Alexandru Jizdan nu era deputat” mai declară finul de cununie a lui Vlad Plahotniuc.

La final acesta îi transmite anumite „recomandări” celui ce a făcut publice imaginile, dar și un salut lui Năstase și Dodon.

„Domnului Dinu Plîngău, aflat în campanie electorală, îi recomand să se focuseze pe promovarea schimbărilor pozitive pe care ar urma să le facă în societate și pe reușitele acestuia de până acum, nu să arunce cu murdărie în alte persoane cu scopul de a distrage atenția. Salut „cordial” lui Andrei Năstase și Igor Dodon!”, conchide Dorin Damir.

Articole asemănătoare

Back to top button