fbpx

Confirmă că a fost la tir, dar infirmă ca era în perioada mandatului de ministru. Reacția lui Jizdan la videoul cu armele Kalașnikov

Alexandru Jizdan, fostul ministru de Interne, prezent în videoclipul cu arme Kalașnikov, postat de membrul Platformei DA, Dinu Plîngău, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, comentând secvența publicată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, acesta confirmă că a fost la tir alături de Renato Usatîi și Dorin Damir, dar evenimentul ar fi avut loc în timp ce nu ocupa funcția de ministru de Interne. „Acestea datează din perioada când eu nu dețineam funcția de ministru și nici nu eram deputat, cu cel puțin 10 ani în urmă”, declară politicianul.

Precizăm că Alexandru Jizdan, în perioada 2010-2011, când potrivit lui ar fi avut loc evenimentul, ocupa funcția de șef al Departamentului servicii operative al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Acesta susține că relațiile pe care le avea cu mai mulți actori ai scenei publice din acea perioadă aveau legătură cu activitatea specială de investigații pe care o realiza.

„În acele timpuri mergeam la tir de trei ori în săptămână, acolo am întâlnit diferiți oameni. Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atâta timp cât în ele câteva persoane se află la trageri pe un poligon. Nu cred că e cazul să explic ce presupune activitatea specială de investigații și alte dedesubturi din acest domeniu”, mai precizează Jizdan în postare.

Despre relația sa din acele vremuri cu Renato Usatîi, Alexandru Jizdan nu a avut de comentat prea multe, susținând însă că nu ar fi avut vreun efect de oricare fel asupra muncii pe care o realiza atunci.

„Ce ține de relația cu Usatîi, am mai comentat acest subiect când în public au mai apărut informații despre întâlnirile noastre. Reiterez, acestea s-au întâmplat prin prisma activității mele și nu au avut nici o influență asupra domeniului pe care l-am gestionat”

„Astfel de amintiri are fiecare politician, care nu s-a născut în Parlament și care are dreptul să comunice și să se întâlnească cu cine vrea el”, concluzionează Jizdan.

Articole asemănătoare

Back to top button