fbpx

„Năstase le-a primit de la Dodon”. Reacția lui Usatîi la videoclipul cu armele Kalașnikov

Renato Usatîi a reacționat la imaginile postate de membrul Platformei DA, Dinu Plîngău, în care a fost surprins cum tragea la tir cu arme de tip Kalașnikov alături de Alexandru Jizdan și Dorin Damir, într-o conferință live, difuzată pe pagina sa de Facebook. Acesta susține că secvența video ar fi fost primită de Dinu Plîngău de la liderul Platformei DA, Andrei Năstase, care le-ar avea la rândul său de la liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi declară că imaginile au fost filmate „cu 10-12 ani în urmă la tirul Dinamo”, iar secvențele din ele au apărut anterior în presă și chiar le-a comentat.

„Aceste imagini au ajuns la Cristal, care lucra pentru Plahotniuc iar acum pentru Dodon, pentru că mi-a fost spart emailul. Și FSB-ul le obținut după perchezițiile în casa mea”, a mai menționat liderul blocului electoral „Renato Usatîi”.

Usatîi declară că Năstase ar avea imaginile de la Dodon, iar Plîngău le-ar fi plasat online la cererea liderului Platformei DA.

„O să vă afundați cu toții din cauza că sunteți legat de Igor Dodon. Andrei Năstase mă face acum interlop, dar întrebați-l cum în timpul protestelor eu plăteam transportul, cum Năstase a fost la mine la Moscova sau la Dubai și ce făcea acolo”, a mai zis Usatîi.

Amintim că declarațiile lui Renato Usatîi au venit drept reacție la secvența video în care este surprins cum trage din două arme de tip Kaleșnikov.

Articole asemănătoare

Back to top button