fbpx

R. Moldova, pe locul trei la campionatul Mondial de pescuit, organizat în Italia

Campionatul Mondial de Street Fishing (pescuit urban) organizat la Mantua (Italia) pe parcursul a cinci zile a fost câștigat de echipa României, iar Republica Moldova s-a clasat pe locul trei, informează Gazzeta din Mantova. Au participat sportivi din 12 țări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu puteam spera la mai mult decât atât”, a comentat președintele organizației Fipsas Mantova, Umberto Pavesi. „Un succes pentru organizație, favorizat de o vreme cu adevărat excelentă și răsplătit de prezența multor oameni curioși și entuziaști, care au venit de departe. Un loc frumos pentru pescuit, orașul nostru și lacurile noastre”, a comentat organizatorul.

Pe locul doi s-a clasat Olanda.

Pe treapta a treia a podiumului a terminat R. Moldova, cu 20,5 penalizări și un punctaj de 277.

Pe locul șase s-au clasat italienii, care au confirmat clasarea de sâmbătă, terminând cu 26 de penalizări și un punctaj total de 199 de puncte.

Un rezultat de prestigiu, consideră presa italiană care subliniază că echipa SUA, țara unde s-a inventat acest sport, s-a clasat sub echipa din peninsulă.

În clasamentul pe perechi, letonii Malmeistars Gatis și Briedis Janis au triumfat cu 5 penalizări și 294 de puncte. Pe locul doi s-au clasat ucrainenii Daniil Ponomarenko-Vitalii Azarov (8 penalizări și 207 puncte), iar pe trei românii Vlad Dumitrescu-Liviu Parashiv (8 penalizări și 154 de puncte).

Articole asemănătoare

Back to top button