fbpx

Program de instruire antreprenorială online. Cum poți câștiga granturi pentru afacerea ta

Youth4Entrepreneurship dă start înregistrărilor în cadrul programului de instruire antreprenorială ce transformă ideile în startup-uri, tinerii în startupperi, iar tinerii antreprenori în super-eroi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Creștem Antreprenori este un program online de dezvoltare a abilităților antreprenoriale și digitale ale tinerilor din regiunea Centru ce va dura 4 săptămâni. Trainingurile se vor desfășura online în zilele de marți, miercuri și joi, de la 17:00 – 19:00. Cei mai competitivi dintre participanți vor fi invitați să participe la următoarele etape – programul de mentorat inovativ în afaceri, urmat de un accelerator în afaceri, iar la final vor avea oportunitatea de a obține granturi nerambursabile de până la 1500 de EURO.

În cadrul programului, mentorii Youth4Entrepreneurship îți vor fi complici în identificarea propriei motivații și cultivarea unei mentalități de antreprenor. Vei explora în detaliu toate acele cuvinte frumoase precum: startup, antreprenoriat social, inovație în antreprenoriat, gândirea de tip design, produs minim viabil, product-market fit și altele. Dar și chestii despre care ai mai auzit, dar nu ai reușit să le aprofundezi: elaborarea unui plan de afaceri, atragere de resursele financiare rambursabile și nerambursabile, analiza pieței, marketingul produselor locale, activitatea de antreprenoriat din perspectiva legislativă și economică și altele pe care le completăm și adaptăm pe parcurs!

Înscrie-te acum :  https://forms.gle/GXXoR6PE2rrpydJV9.

Alte detalii și curiozități despre program aici: https://fb.me/e/2OIXbIOJ2.

Participarea în cadrul programului este gratuită. În schimb, va trebui să investești:
timp
motivație
atitudine deschisă

Programul de instruire antreprenorială Creștem Antreprenori vine ca răspuns la una dintre necesitățile tinerilor antreprenori din Regiunea Centru, identificată în cadrul unui Raport de analiză realizat de curând în cadrul Youth4Entrepreneurship, și anume, accesul redus la educația antreprenorială în regiune și lipsa oportunități practice de dezvoltare a competențelor antreprenoriale.

Articole asemănătoare

Back to top button