fbpx

Primul mesaj al maestrului Ion Suruceanu, după ce a ieșit din spital: „Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea”

Maestrul Ion Suruceanu a ieșit cu primul mesaj public, după ce a fost internat în stare gravă, apoi transportat în Germania, pentru tratament. „Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea și ați fost o sursă de inspirație în acest moment dificil”, a scris artistul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dragii mei prieteni, admiratori și susținători,

Nu pot să găsesc cuvinte suficient de puternice pentru a exprima recunoștința mea față de fiecare dintre voi care ați fost alături de mine în momentele dificile pe care le-am traversat recent. Bolnav fiind, am simțit cu adevărat forța comunității și dragostea voastră care m-au înconjurat.

Fiecare mesaj de încurajare, gândul bun și energia pozitivă pe care le-am primit m-au încălzit într-un mod pe care nu pot să-l descriu în cuvinte. Sunt profund mișcat și recunoscător că am fost înconjurat de oameni atât de minunați precum voi.

Acum, cu bucurie și recăpătându-mi sănătatea, simt că am o datorie de a vă mulțumi sincer pentru susținerea voastră necondiționată. Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea și ați fost o sursă de inspirație în acest moment dificil.

Sunt mândru să fac parte dintr-o comunitate atât de plină de iubire și generozitate. Promit că voi folosi această experiență pentru a crea lucrări care să reflecte în continuare frumusețea și complexitatea vieții.

Vă mulțumesc din inima mea și vă îmbrățișez cu recunoștință.

Cu drag, I.S.”, se arată în mesajul artistului.

Amintim că Ion Suruceanu a fost transportat în Germania pe 17 noiembrie. Artistul a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie, fiind internat cu pneumonie în secția reanimare.

Articole asemănătoare

Back to top button