fbpx

Peste 30 de pacienți sunt ajutați de respirația asistată. Cum se simt bolnavii de COVID-19 și câți au mai fost externați? 

Peste 400 de bolnavi de COVID-19 din Moldova sunt în stare gravă, unii dintre ei luptând cu ajutorul aparatelor de respirație asistată. Informații actualizate cu privire la situația epidemiologică au fost prezentate în această dimineață de către Ministerul Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit responsabililor, în ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău au fost internate 99 de persoane cu suspecție de îmbolnăvire. Tot pe parcursul ultimelor ore, 323 de persoane tratate de coronavirus au fost externate.

Pe de altă parte, dintre cei spitalizați, 454 sunt în stare gravă (36 fiind conectați la aparate de respirație asistată), 1060 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi – în stare satisfăcătoare.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23.521 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1520 în Transnistria. Din acest total, 16.785 de persoane s-au vindecat, iar 757 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Încă patru decese în rândul celor bolnavi de COVID-19. Un moldovean avea 38 de ani

Articole asemănătoare

Back to top button