fbpx

PD invită din nou partidele la discuții: Noi nu vedem alte soluții decât acelea politice

Vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a susținut astăzi o conferință de presă în care a menționat că a primit răspunsuri confuze referitor la invitația lansată ieri partidelor parlamentare de a se așeza la masa de discuții. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin urmare, Partidul Democrat cheamă repetat partidele din nou dialog, pentru a găsi soluții blocajului politic creat în țară.

„Astăzi avem un singur Guvern și un Parlament dizolvat. Este Guvernul Filip care este un Guvern interimar și care are niște competențe foarte limitate de administrare a treburilor publice. De aceea, noi invităm repetat la un dialog să găsim o soluție de ieșire pentru acest blocaj. Soluții avem și suntem gata să le propunem. Dar suntem siguri că soluția este doar politică. Noi nu vedem alte soluții decât acelea politice”, a specificat Cebotari.

Totodată, democratul spune că politicienii trebuie să respecte deciziile Curții Constituțioanale, indiferent dacă le plac sau nu.

„Să recunoaștem că suntem într-un blocaj constituțional și politic. Blocajul constituțional nu-l putem depăși. Pentru că avem anumite decizii ale Curții Constituționale, care ne plac nouă sau nu le plac altora, dar ele sunt decizii ale Curții Constituționale și eu nu cunosc precedente în Moldova când deciziile CC nu au fost respectate și aplicate”, a declarat Vladimir Cebotari.

Articole asemănătoare

Back to top button