fbpx

Otilia Drăguțanu, despre decizia de a candida pe listele PDM: Reformele democraților trebuie continuate

Femeia de afaceri Otilia Drăguțanu, candidat pe lista PDM la alegerile parlamengare din 24 februarie, consideră că reformele inițiate de actuala guvernare trebuie continuate. Din acest motiv, Drăguțanu a decis să se alăture echipei democraților în actuala campanie electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cred sincer că, acum 3 ani, au fost demarate o serie de reforme importante, menite să îmbunătățească viața oamenilor. Timpul va arăta dacă alegerea mea a fost sau nu corectă, însă pentru a judeca obiectiv, dacă drumul puterii este corect, procesele inițiate trebuie continuate și duse la bun sfârșit.

Vreau să contribui personal la acest lucru”, a declarat Otilia Drăguțanu într-un interviu acordat portalului PavelZingan.md.

Drăguțanu a mai spus că decizia de a adera la echipa PD a fost una asumată și gândită din timp. În opinia sa, formațiunea este constituită din profesioniști pe care îi respectă.

Decizia de a face parte din această echipă înseamnă respectul meu pentru profesionalismul acesteia. Aș dori echipei succese în realizarea tuturor planurilor”, a conchis candidata.

Amintim că Otilia Drăguțanu, soția fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, se regăsește în lista candidaților PD pentru circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie. Femeia de afaceri se află pe locul 11, imediat după președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, potrivit jurnal.md.

Citește și: 

video | „Noi suntem datori să câștigăm și vom câștiga”. PSRM s-a lansat în campania electorală

video | Blocul ACUM s-a lansat în campania electorală: „Suntem atât de mulți, încât Plahotniuc nici nu ne poate număra”

doc | Fiul poetului Grigore Vieru, înregistrat în cursa electorală din 24 februarie: „Îmi doresc să fiu vocea cetățenilor”

video | Promisiunile PD în campania electorală: Pensii și salarii majorate, drumuri reparate și susținerea familiilor

doc | De la blogging, la politică. Rodica Rusu Esanu candidează pe circumscripția SUA și Canada, din partea Partidului Șor

Articole asemănătoare

Back to top button