fbpx

video | „Noi suntem datori să câștigăm și vom câștiga”. PSRM s-a lansat în campania electorală

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a lansat astăzi în campania electorală. Candidații în circumscripțiile uninominale, în frunte cu Ion Ceban, au organizat un miting în fața Arcului de Triumf. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei care se vor deputați au enunțat de pe scenă principalele probleme cu care se confruntă țara și soluțiile pe care se angajează să le implementeze dacă vor ajunge în Legislativ.

„Avem nevoie de schimbări cardinale, pe care să le efectuăm împreună. Aceasta este cea mai importantă campanie electorală din toată istoria RM. De astăzi, peste 15.000 de agitanți vor merge în toată țara, începem campania ca să punem punct acestui haos. „Cheia” bunăstării este în Parlament, deoarece deciziile importante se iau la nivel de Parlament. 

De acum încolo, avem o sarcină foarte importantă, să mergem din casă în casă, să convingem fiecare cetățean să voteze pentru PSRM, pentru candidații PSRM, pentru steaua care trebuie să învingă. Avem această obligație pentru toată lumea. Ce ține de Chișinău, am mers din casă în casă toți acești ani. Noi știm fiecare bloc, stradă, sector, cu ce se confruntă, noi știm cu ce se confruntă capitala. Spre deosebire de ceilalți, noi suntem singurii care avem soluții clare pentru aceste lucruri. Noi suntem datori să câștigăm și vom câștiga”, a declarat Ceban.

 

Articole asemănătoare

Back to top button