fbpx

doc | De la blogging, la politică. Rodica Rusu Esanu candidează pe circumscripția SUA și Canada, din partea Partidului Șor

Bloggerița Rodica Rusu Esanu și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare din 24 februarie curent. Frumoasa brunetă se va regăsi în lista circumscripției 51 – SUA și Canada. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut aseară chiar de fashionista, pe pagina sa de Facebook. În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Rodica spune că pentru ea aceasta va fi o nouă experiență, atât profesională, cât și personală.

„Este o decizie asumată și luată destul de greu. Pentru că eu mereu am fugit de tot ce înseamnă politică. Dar vine o etapă în viață când te saturi să niorlăi și să te ții doar de criticat, și vrei să vii cu soluțiile tale, pentru societatea în care trăiești. Iar dacă ai suportul unei echipe profesioniste, care îți oferă încredere, trebuie să acționezi. Știu că s-ar putea să vină un val de critici peste mine și acuzații, dar mizez pe bunul simț și rațiunea oamenilor. Până la urmă, orice experiența te face mai bun”, a scris bloggerița.

Articole asemănătoare

Back to top button