fbpx

video | Blocul ACUM s-a lansat în campania electorală: „Suntem atât de mulți, încât Plahotniuc nici nu ne poate număra”

Blocul ACUM, format din PAS și PPDA, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Liderii celor două partide s-au arătat convinși că la scrutin vor reuși să învingă, dacă oamenii din toate colțurile țării, dar și de peste hotare, se vor mobiliza și vor ieși să voteze. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președinta PAS, Maia Sandu, a menționat în discursul său că, deși putea să rămână peste hotare, acolo unde avea o viață bună asigurată, a ales să revină acasă pentru a lupta pentru bunăsarea oamenilor care trăiesc în Moldova.

„Pentru a face dreptate m-am întors acasă și alături de o echipă minunată am muncit în toți acești ani, pentru că vreau ca familia mea și familia dumneavoastră sa aibă un trai mai bun, ca să se bucure de viață”, a declarat Maia Sandu.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a îndemnat oamenii să iasă la vot pentru rude, prieteni și pentru cei dragi, să susțină blocul ACUM dacă nu vor ca în următorii ani să plătească din buzunarul lor pentru miliardul furat.

„Noi suntem primii la care ceilalți oameni ai țării se vor uita, primii la care se va uita comunitatea internațională. Vă rog să ne ridicăm cu și mai mare forță și încredere. Pe 24 februarie trebuie să ieșim cu toții la vot, și cei tineri și cei cărunți”, a declarat Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button