fbpx

doc | Fiul poetului Grigore Vieru, înregistrat în cursa electorală din 24 februarie: „Îmi doresc să fiu vocea cetățenilor”

Fiul poetului Grigore Vieru, cunoscutul om de afaceri Călin Vieru, a anunțat că a fost înregistrat în cursa electorală din 24 februarie curent. Acesta va candida cu numărul 5 în Circumscripția uninominală 33, ce reprezintă locuitorii din Băcioi, Codru, Durlești, Sângera și Trușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
„Mi-am depus candidatura în speranța că cetățenii sunt conștienți cât de important este să fii reprezentat de un deputat care este condiționat în primul rând de interesele alegătorilor, nu de ale vreunui partid politic.
Îmi doresc să fiu vocea tuturor cetățenilor din Circumscripția 33 care vorbesc și gândesc românește, așa cum am învățat de copil de la tatăl meu, Grigore Vieru, și care au încrederea să spună cu convingere că locul nostru ca popor este în Uniunea Europeană, alături de frații noștri români”, se arată în comunicat.
Foto: Călin Vieru via Facebook

În calitatea sa de candidat independent la alegerile parlamentare din 24 februarie, Călin Vieru optează atât pentru unirea cu România, cît și pentru integrarea Republicii Moldova în spațiul euroatlantic.

Totodată, Vieru își propune abrogarea imunității parlamentarilor în fața legii, dezolirgarhizarea și lupta împotriva corupției, introducerea votului electronic pentru cetățenii din diasporă.

Informăm că, între 2009 și 2010, Călin Vieru a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, iar în 2011 a părăsit Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button