fbpx

Organizatorul concertului de la Arena Chişinău, după ce un bărbat a fost rănit: Drona a fost atinsă cu mâna de o altă persoană

Organizatorul concertului Bi-2, care a avut loc în data de 10 martie, unde un bărbat a fost rănit, după ce o dronă l-a lovit în față a venit cu explicații. Potrivit companiei, o persoană a atins drona cu mâna, ceea ce a dus la căderea acesteia. Într-o postare pe Facebook se menţionează că bărbatul nu a fost diagnosticat cu traumatism grav. Acesta a primit asistența necesară și a părăsit în siguranță evenimentul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Suhih Production, în calitate de organizator de evenimente de diferite tipuri și dimensiuni, cu o experiență de aproape 30 de ani, acordă în primul rând atenție siguranței și confortului persoanelor care participă la aceste evenimente și investește mult în aceasta. Pentru concertul, care a avut loc pe 10 martie, pentru confortul și siguranța publicului, au fost închiriate autobuze, care gratuit au transportat publicul de la Circ pînă la complexul Chișinău Arena și i-au dus înapoi imediat după încheierea evenimentului. Suhih Production a acoperit integral costul transportării publicului”, se menționează în postare.

Organizatorul mai afirmă că medicii și pompierii au fost de gardă în timpul spectacolului, întrucât astfel de evenimente de amploare care au loc atât în Republica Moldova, cât și în alte țări ale Europei și lumii sunt întotdeauna asociate cu anumite riscuri, inclusiv cele asociate cu mișcarea haotică a oamenilor în timpul evenimentului.

„Oamenii legii au solicitat organizatorului filmări video ale incidentului cu drona, care a fost controlată de un profesionist de talie mondială. Organizatorul a predat imediat filmarea solicitată pentru a identifica persoana care a atins drona cu mâna, ceea ce a dus la căderea acesteia – drept urmare, drona a lovit un spectator din apropiere. Agenții de paza au scos imediat persoana din mulțime pentru a-i acorda primul ajutor de către o echipă de medici calificați care au fost angajați de organizator și au fost de gardă la concert.

Bărbatul nu a fost diagnosticat cu traumatism grav. A primit asistența necesară și a părăsit în siguranță evenimentul”, se mai arată în mesaj.

Suhih Production susține că spectatorul este în prezent plecat din țară, însă va continua să țină legătura cu el.

Amintim că la Concertul formației ruse Bi-2 care a avut la Arena Chișinău pe 10 martie o dronă care filma concertul de la înălțime a căzut peste un bărbat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost preluat de o ambușanță și transportat la Institului de Medicină Urgentă unde a primit îngrijiri medicale și a mers apoi acasă.

Articole asemănătoare

Back to top button