fbpx

O provocare de pe Tik Tok l-a costat viața. Băiat de 9 ani, găsit strangulat

Tragedie pentru o familie din Statele Unite ale Americii. Un băiețel de 9 ani s-a strangulat în urma unei provocări periculoase și banate de pe platforma de socializare Tik Tok, informează Insider.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

LaTerius Smith Jr. a fost găsit mort săptămâna trecută în dormitorul său, strangulat, iar părinții lui dau vina pe o provocare pe care ar fi primit-o pe TikTok.

Membrii familiei l-au descoperit pe LaTerius fără semne vitale în dormitorul său cu o centură la gât. Băiatul a fost transportat de urgență la spital, dar din păcate nu a mai putut fi salvat

„Abia mai târziu am aflat că vehicula un anumit tip de provocare pe TikTok, care le arată … cum să se sugrume, dar trebuie să ieși din ea, provocarea era să ieși din ea. Dar are nouă ani, are nouă ani, deci cum avea să iasă din ea?”, declară un membru din familia copilului.

Aceasta nu ar fi prima provocare de acest gen ce circulă pe Tik Tok. Pe parcursul anilor au mai fost raportate cazuri în care viața copiilor a fost pusă în pericol din cauza acestora.

Articole asemănătoare

Back to top button