fbpx

O polițistă a fost accidentată grav în timpul unei misiuni de serviciu de către un șofer care a urcat beat la volan

O polițistă din cadrul Batalionului de Patrulare Sud al INP a fost accidentată în timpul unei misiuni de serviciu în localitatea Cucoara din raionul Cahul. S-a întâmplat pe 12 februarie curent, în jurul orei 21:00. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Împreună cu un coleg, aceasta a stopat un automobil de marcă „Peugeot”, care se deplasa neadecvat. Conducătorul auto nu s-a subordonat cerințelor polițiștilor de patrulare, continuând deplasarea cu viteză excesivă. Ca urmare, acesta ar fi pierdut controlul volanului și a derapat într-un șanț de pe acostamentului drumului.

La apropierea polițiștilor de mijlocul de transport, șoferul a blocat ușile și a accelerat. Ca urmare, polițista a fost accidentată, suferind traumatisme, fiind deteriorată și mașina de serviciu a oamenilor legii. Ulterior, șoferul și-a continuat deplasarea, reușindu-se stoparea forțată a acestuia în extravilanul localității Brânza din raionul Cahul.

La volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 29 ani şi un pasager de 25 de ani, ambii locuitori al satului Văleni. În rezultatul testării alcoolscopice a șoferului, s-a stabilit o concentraţiei de alcool de 0,40 de mg/l în aerul expirat.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi riscă închisoare de la patru la opt ani.

Articole asemănătoare

Back to top button