fbpx

O butelie de gaz a explodat la Anenii Noi. O femeie de 77 ani, transportată la spital cu arsuri pe 40% din suprafața corpului

O femeie de 77 de ani din localitatea Mereni, raionul Anenii Noi, a ajuns în stare gravă la spital după ce în locuința sa s-a produs o explozie, ca urmare a unei scurgeri de gaze de la o butelie de tip propan – butan. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deflagrația a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 17:25, într-o bucătărie de vară din gospodăria particulară. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori din cadrul Secției Situații Excepționale raionale, dar și alte servicii de urgență.

Ajunși, pompierii au stabilit că după producerea deflagrației incendiu nu a izbucnit, dar și nu au fost depistate deteriorări. Proprietara casei s-a ales cu arsuri pe circa 40% din suprața corpului, fiind transportată ulterior în stare gravă de Serviciul asistență medicală urgentă la Centrul de combustii din mun. Chișinău.

Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de specialişti. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează oamenii despre pericolul utilizării buteliilor de gaz. Pompierii îndeamnă populația să evite exploatarea instalaţiilor neautorizate pentru a evita situaţiile de risc.

Articole asemănătoare

Back to top button