fbpx

O activistă civică susține că este atacată de Usatîi pentru că a abordat problemele majore din Bălți: Minciunile spuse de dvs sunt josnice!

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, este acuzat că încearcă „să-și acopere incompetența” prin atacuri la adresa activiștilor civici. Despre aceasta a scris președinta AO „Asociația pentru Drepturile omului LEX XXI” din Bălți, Diana Grosu, pe Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Grosu susține că după ce a reflectat mai multe probleme ale municipalității, primarul Renato Usatîi ar fi atacat-o dur și ar fi acuzat-o de organizarea protestelor.

„Minciunile spuse de dvs la adresa mea sunt josnice. De asemenea, aceste falsuri sunt nedemne pentru un politician de așa nivel, care nu este în stare să recunoască faptul că în ultimii cinci ani în Bălți au fost cheltuiți fără sens o groază de bani. Dacă aceste resurse erau gestionate corect, avea să ne ajungă și pentru acoperirea gropilor de pe drumurile orașului”, a scris Grosu.

Totodată, președinta „Asociației pentru Drepturile omului LEX XXI” i-a sugerat lui Usatîi să caute dușmani printre oamenii care activează alături de el.

„Sunt persoane cu o reputație dubioasă, care și-au făcut averi prin escrocherii. Să căutați dușmani în primăria condusă de funcționari vechi, care au vândut pământurile din parcuri, au eliberat autorizații pentru construcție și comerț. Priviți în ochii acestor persoane și faceți o concluzie, cine vă este dușman, Diana Grosu sau oamenii, care continuă să dea în arendă terenuri la un preț minim? Oamenii din Bălți încep să vadă și să înțeleagă tot ce se întâmplă”, a mai scris Diana Grosu.

Articole asemănătoare

Back to top button