fbpx

Noua funcție de la Instagram: Ce poți să faci de acum pe platorma de socializare

Utilizatorii Instagram pot comenta, în sfârșit, postările cu GIF-uri. Compania testează, de asemenea, versurile în Reels.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cele din urmă, poți răspunde la postările de pe Instagram cu GIF-uri. Șeful companiei, Adam Mosseri, a anunțat adăugarea funcției în recentul său chat Instagram Channels cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg. „Aceasta este o „funcție finală”, iar astăzi lansăm GIF-uri în comentarii”, i-a spus Mosseri șefului său.

Caracteristica, așa cum te-ai aștepta, îți permite să comentezi o postare sau ceva ce a spus altcineva, cu un GIF de la Giphy. Mosseri a spus că Instagram testează și versurile în Reels. Judecând după captura de ecran pe care Mosseri a distribuit-o, o cronologie din partea de jos a interfeței va face ca utilizatorul să sincronizeze corect subtitrările, scrie Playtech.

Noua funcție de la Instagram

Deci iată, poți, în sfârșit, să comentezi o postare cu un GIF. Poate că asta înseamnă că Instagram va ajunge, în sfârșit, să creeze o aplicație dedicată pentru iPad la un moment dat.

De asemenea, Reels tocmai urmează „să sufere” de o schimbare de proporții, în curând. În mod evident, asta s-ar putea să dea iar peste cap codul Facebook, de vreme ce ultimele schimbări au cam dat dureri de cap utilizatorilor.

Reels, adică formatul vertical de video de la Facebook și Instagram va fi, de acum încolo, promovat în partea de sus a secțiunii dedicate conținutului video, pe numele său Facebook Watch. Mark Zuckerberg a informat că, în viitor, se vor produce noi schimbări, printre care și locul unde vei găsi Reels, pe Facebook.

Evident, nu putem ști încă dacă schimbarea va fi de bun augur, dar cu siguranță vine să facă ordine în opțiunile Meta, în ceea ce privește Facebook, adăugând tot conținutul video într-un sigur loc, astfel că s-ar putea ca, pe viitor, acesta să fie un pic mai ușor de găsit.

Articole asemănătoare

Back to top button