fbpx

Ministrul Finanțelor anunță că a fost înregistrat primul solicitant al programului „Prima Casă 4”, destinat angajaţilor din sectorul privat

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că primul solicitant al programului guvernamental „Prima Casă 4”, destinat angajaţilor din domeniul privat, a fost înregistrat pentru obţinerea compensaţiilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oficialului, „deja la 1 iulie va primi în cont echivalentul a 10% (sau 15%, dacă-i din localitate în afara Chișinăului) din salariu – suport pentru rambursarea creditului pentru locuința sa procurată în cadrul programului”.

În context, Chicu a anunțat că a semnat încă 5 cereri de majorare a compensației în cadrul programului „Prima Casă 3”, în legătură cu nașterea noilor copii în familiile deja beneficiare a programului.

Amintim că programul „Prima Casă 4” a fost lansat pe 1 iunie curent și prevede că angajații din sectorul privat vor beneficia de compensații de până la 50% din suma de bază a creditului ipotecar.

Citește și: 

Programul „Prima Casă”: În primele patru luni ale anului, 1010 de familii și tineri necăsătoriți și-au procurat propriile locuințe

Articole asemănătoare

Back to top button