fbpx

Mihai Ghimpu, supărat pe unii membri de partid și convins că Chirtoacă nu are nicio șansă să preia șefia PL

Ghimpu a declarat că fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, nu are perspective de a prelua conducerea PL din cauza lipsei de susținere în timpul campaniei electorale. El a subliniat că membrii PL care nu au sprijinit candidatul partidului nu vor avea un viitor în formațiune, indiferent de legăturile familiale, în ediția din 14 noiembrie a emisiunii „Freedom” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ghimpu și-a exprimat dezacordul cu decizia lui Chirtoacă de a sprijini candidatului PAS la funcția de primar al capitalei, afirmând că o astfel de alegere politică trebuie făcută cu înțelepciune.

„Să iei o decizie politică, trebuie să te pricepi. Era clar că Ceban câștigă alegerile și să nu mizezi pe Lilian Carp, e ca și cum ai miza pe o capră stearpă… Nu se lucrează grădina vecinului, susții grădina ta”, a spus președintele PL.

Ghimpu a menționat că alegerea viitorului președinte al PL va avea loc în cadrul unui congres.

De asemenea, în cadrul emisiunii, liderul PL a exprimat dezamăgirea față de membrii partidului care nu l-au sprijinit pe candidatul partidului, Ion Purice, în campania electorală pentru funcția de primar al Chișinăului.

Totodată, a recunoscut că formațiunea prin care își manifestă angajamentul politic nu trece prin cele mai favorabile vremuri. Cu toate acestea, Ghimpu a subliniat că depune eforturi pentru a asigura continuarea existenței partidului și „nu va permite ca acest lucru să se întâmple”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button