fbpx

meteo | Vara ne spune la revedere „în stilul ei”. Ce temperaturi vom avea în ultima săptămână a anotimpului?

Ultima săptămână a verii o vom petrece „fierbinte”, datorită temperaturilor caniculare ce se vor înregistra în toate regiunile țării. Presiunea atmosferică va fi una ridicată în toată această perioadă, iar vântul va sufla cu o intensitate de 9 km/h.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nordul țării, săptămâna va începe cu minime între +16 și +19 grade Celsius, iar maxime: între +30 și +33. Temperaturile vor scădea cu câteva grade joi, iar – de vineri până duminică – se vor înregistra maxime de cel mult +28 de grade și minime de cel mult +16 de grade Celsius.

Cei din centrul țării vor începe săptămâna cu minime între +17 și +20 grade Celsius, iar maxime: între +31 și +34. Temperaturile vor scădea spre mijlocul săptămânii, iar – de vineri până duminică – se vor înregistra minime de cel mult +17 grade și maxime de cel mult +29 grade Celsius.

Soarele va străluci pe cer în toate aceste zile și la cei din sudul Moldovei, unde săptămâna va începe cu minime între +18 și +21 grade Celsius, iar maxime: între +32 și +35. De vineri până duminică se vor înregistra minime de cel mult +18 grade și maxime de cel mult +30 de grade Celsius.

Articole asemănătoare

Back to top button