fbpx

Marseli, tânărul decedat în Bali, va fi incinerat pe insulă. Nu poate fi adus în R. Moldova

Corpul neînsuflețit al tânărului moldovean, Marseli Mizerniuc, accidentat pe insula Bali, va fi incinerat. El nu este în condiția de a fi transportat în Republica Moldova. Precizările au fost făcute de prietenul lui Marseli, Constantin Morari, pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Din păcate, Marseli a fost în locul nepotrivit începând cu ceea ce s-a întâmplat. Al doilea moment e aceea că pe ce mâini a căzut. Marseli a vrut să fie cremat. Din păcate el nu-i în condiția de a fi transportat, procesul durează un pic și nu dispunem de timp. Cremația se va efectua pe insula Bali, frasinul va fi adus de părinți la Chișinău”, a menționat Constantin Morari.

Tânărul moldovean, Marseli Mizerniuc, a suferit un accident rutier pe insula Bali în dimineața zilei de 20 februarie curent. În urma impactului, Marseli a ajuns în stare gravă la spital, cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare.

„Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigațiile necesare pentru a identifica cauza principală a deteriorării stării sale de sănătate. După cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat”, anunța inițial platforma de caritate.

Tânărul a decedat pe 28 februarie.

Amintim că peste 2000.000 de euro s-au strâns în doar 12 ore pentru a-l salva pe Marseli.

După decesul tânărului, fondatoarea platformei de caritate a menționat că suma va fi donată pentru rezolvarea altor cazuri după ce va decide „împreună cu familia lui Marseli pentru ce cazuri va fi redirecționată”.

Articole asemănătoare

Back to top button