fbpx

„Locuri în spitale mai avem pentru cinci zile”. Declarația premierului Ion Chicu, făcută înainte de Paștele Blajinilor

Locuri în spitalele din Moldova mai sunt pentru cinci zile. Cel puțin asta susține prim-ministrul Republicii Moldova într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Ion Chicu a făcut declarația chiar înainte de Paștele Blajinilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Să închidem din nou oamenii în case – nu mai e posibil. Să oprim din nou toată economia – nu mai e posibil. Să amendăm pe toți simultan – nu e posibil. Să-l ascultăm pe acest Om (n.r. Nicolae Furtună) – e posibil, trebuie! Locuri în spitale mai avem pentru cinci zile. Stați acasă – nu la cimitir”, a scris Ion Chicu, făcând referire la un mesaj al șefului ANSP, Nicolae Furtună.

Amintim că, ieri, mai mulți primari de orașe s-au arătat indignați de faptul că autoritățile permit desfășurarea Paștelui Blajinilor în plină pandemie și au cerut să interzică cât mai curând organizarea.

Menționăm că, în Moldova, în total s-au înregistrat 9018 cazuri de coronavirus, 315 oameni decedând. Săptămâna aceasta, numărul de cazuri noi în fiecare zi este de circa 200.

CITEȘTE ȘI:

Gata cu prânzurile lângă morminte! Consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice, interzis de Paștele Blajinilor în cimitirele din capitală

Articole asemănătoare

Back to top button