fbpx

Gata cu prânzurile lângă morminte! Consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice, interzis de Paștele Blajinilor în cimitirele din capitală

De Paștele Blajinilor, consumul băuturilor alcoolice și produselor alimentare este interzis în cimitirele din capitală. La fel, nu se va permite nici comerțul stradal în preajma lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Primăriei, unitățile de comerț existente vor activa cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infecției COVID-19. La fel, în perioada 5 – 9 iunie 2020, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală.

În perioada indicată, rudele vor putea vizita mormintele celor răposați în intervalul 08:00 – 17:00, cu respectarea măsurilor de protecție: igiena mâinilor, purtarea măștii de protecție, respectarea distanței sociale. Duminică, 7 iunie, nu vor fi organizate înhumări, iar pe 8 iunie Biroul Pompe Funebre și Magazinul Rechizite Funerare va activa după un program redus, de la 08:00 până la 12:00, înmormântările fiind organizate doar la ora 09:00.

Totodată, pe teritoriul cimitirului Central Armenesc, în perioada 7 – 8 iunie 2020, accesul vizitatorilor va fi organizat doar prin intrarea principală de pe str. Armenească – str. A. Mateevici. Intrarea la cimitirul „Sfântul Lazăr~ va fi autorizată prin punctele de acces situate pe strada Doina, iar Poliția va monitoriza situația.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button