fbpx

Israelul îi va trimite la închisoare pe cei care falsifică certificatul de vaccinare. „Este datoria noastră să protejăm sănătatea”

Autoritățile israeliene avertizează cetățenii că persoanele care vor falsifica certificatele de vaccinare împotriva COVID-19 vor ajunge la pușcărie. În același timp, cei care nu au Green Pass – document care certifică imunizarea sau prezența anticorpilor, vor suporta mai multe restricții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Israelul a anunțat introducerea certificatului acum câteva zile, în contextul relaxării mai multor restricții. Bunăoară, deținătorii lui pot merge la sala de sport, teatru sau hotel.

Yuli Edelstein, ministrul israelian al Sănătății, a punctat că oricine crede că acesta este un joc pentru copii şi tipăreşte un certificat de vaccinare la domiciliu va fi în cele din urmă prins și distracția se va termina în închisoare. Este de datoria noastră să protejăm sănătatea”. De asemenea, potrivit presei străine, anumite instituții le-ar putea cere angajaților să se vaccineze sau, dacă nu își doresc, îi va obliga să prezinte testul negativ la COVID-19 la fiecare 48 de ore.

De menționat este că, anterior, responsabilii din Israel anunțau că persoanele care nu se imunizează și nu au suportat boala ar putea avea permisiunea să meargă doar la magazin și la farmacie. Precizăm că, duminică, în Israel se redeschid centrele comerciale, piețele, magazinele stradale, muzeele, bibliotecile și sinagogile.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button