fbpx

Ion Ceban cere demisia șefului întreprinderii municipale Lumteh

Directorul Întreprinderii municipale Lumteh, Veaceslav Buț, ar urma să demisioneze din funcție, după ce primarul capitalei Ion Ceban a menționat în cadrul ședinței de astăzi că așteaptă cererea acestuia de demisie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Poșta veche a rămas fără lumină pe artera principală, deoarece cineva ne-a asigurat că lucrurile merg bine și atunci când are loc schimbarea iluminatului pe Calea Orheiului vor fi făcute lucrările calitativ. Domnu Buț la dvs. mă refer.

Deci, așa cum am mai spus. Am avertizat de mii de ori pe toată lumea atunci când ceva nu e bine, am dat bonusuri și am iertat. Am comunicat pe parcursul anului cât de diplomat, politicos, pentru că mă gândesc la cetățeni. Acum tot din același considerent, deoarece îmi pasă ce se întâmplă”, a declarat Ceban.

Totodată, edilul a precizat că, în repetate rânduri, a fost acordată încredere responsabililor municipali de orice rang, chiar și atunci când unele activități nu erau realizate conform așteptărilor. În continuare activitatea acestora va fi strict monitorizată, iar proiectele pe care le desfășoară trebuie să fie executate calitativ și în termenele stabilite.

Astfel a declarat că speră ca funcția de șef al ÎMREI Regia „Lumteh” să fie exercitată de o persoană responsabilă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button