fbpx

Învinuirile se adună. Pe numele lui Gheorghe Petic a fost deschis încă un dosar penal

După ce a fost condamnat pentru viol, fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, este acuzat de o altă încălcare a legii, și anume de huliganism.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe numele liderului Platformei DA de la Ungheni a fost deschis un alt dosar penal, dar cu noi acuzații. Prima ședință de judecată pe marginea acestui caz va avea loc pe 28 martie, la judecătoria din Taraclia. Potrivit susținătorilor, procesul va fi deschis și se va permite prezența și altor persoane în sală.

Gheorghe Petic știa despre această învinuire pe care a și comentat-o recent într-o postare distribuită pe pagina sa de Facebook.

„Au găsit persoane dubioase, care nici nu-și aduc aminte clar cum s-au petrecut evenimentele de atunci. Doar prin auzite dau declarații false. O acuzație absurdă lipsită de careva probe, bazată doar pe declarațiile unor oameni, care nici nu sunt siguri în ce an a avut loc incidentul și cum a avut loc. În lipsa unor probe concludente mi se aduce învinuirea comiterii unui act de huliganism din 2004, când de fapt a fost în 2003”, a scris Petic.

De asemenea, zilele trecute, acesta a mai făcut un apel către susținătorii lui pe care i-a rugat să se prezinte și ei la judecată pentru a face lumină în această acuzație și pentru a spune cum a fost de fapt totul.

Amintim că, pe 20 martie, Gheorghe Petic a fost găsit vinovat de comiterea unui viol, fiind condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în penitenciar de timp închis.

Articole asemănătoare

Back to top button