fbpx

horoscop | Eclipsa de soare le aduce schimbări financiare Gemenilor și noutăți pe plan sentimental Peștilor. Ție ce îți prezic astrele?

Duminică dimineața va avea loc o eclipsă inelară de soare. Zodiile vor fi influențate de fenomen, iar pentru mai mulți nativi vor începe schimbările majori în viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Vei avea parte de schimbări legate de casă și familie. Este posibilă mutarea într-o locuință nouă, o renovare majoră, dar și vești importante legate de oamenii dragi.

Taur

Eclipsa influențează relațiile cu frații sau alte rude și persoane apropiate. Acum aveți șansa să începeți proiecte la care vă gândiți de câțiva ani.

Gemeni

Puteți primi informații importante legate de sectorul financiar. Ar putea începe o perioadă în care obțineți locul de muncă pe care vi-l doriți sau primiți o mărire de salariu.

Rac

Puteți folosi energia eclipsei pentru a face lucrurile pe care le considerați importante. Astfel, veți aduce schimbări esențiale în viața voastră.

Leu

Este momentul potrivit să renunțați la ceea ce vă ține în loc. Gândiți-vă cum să lăsați în urmă lucrurile care vă împiedică să vă dezvoltați la potențialul vostru real.

Fecioară

Este posibil ca un prieten vechi să dispară din viața voastră, iar un altul nou să vină. Vă veți da seama că viața merge înainte și încercați să evoluați personal și profesional.

Balanță

Se prevăd schimbări în carieră, așa că puteți folosi următoarea perioadă pentru a vă căuta un nou loc de muncă sau să încercați să obțineți o promovare. Veți avea energia necesară pentru a demonstra de ce sunteți capabili.

Scorpion

Atenția voastră se va îndrepta către orizonturi noi. Veți realiza că este timpul să vă întoarceți la învățătură, veți fi interesați de practici spirituale sau veți primi vești despre o plecare în străinătate.

Săgetător

Eclipsa v-ar putea aduce despărțirea de partenerul de cuplu. Se va amplifica pasiunea, gelozia, dependențele, sau dorința de control. Se prevăd și vești referitoare la credite, investiții sau moșteniri.

Capricorn

Veți avea șansa de a dezvolta și de a aprofunda o relație personală sau de afaceri. Pot avea loc discuții despre o logodnă, căsătorie, sau un angajament important.

Vărsător

Eclipsa semnalează oportunități legate de serviciu. Ați putea prelua un proiect important sau schimba locul de muncă. Dacă aveți o problemă de sănătate, profitați de această perioadă pentru a vă ocupa de ea.

Pești

Eclipsa sporește pasiunea în dragoste. Cei singuri pot avea șansa să își întâlnească perechea mult visată, iar fenomenul poate aduce chiar și vești despre o sarcină sau nașterea unui copil.

 

Articole asemănătoare

Back to top button