fbpx

Gică Hagi, după înfrângerea de la Tiraspol și eliminarea din UEFA Champions League: „Temători, fără personalitate, n-am fost noi!”

După înfrângerea din UEFA Champions League, antrenorul echipei Farul Constanța, Gică Hagi, a luat cuvântul pentru a-și exprima dezamăgirea față de prestația jucătorilor săi. Echipa românească a fost învinsă de formația Sheriff Tiraspol cu scorul de 3-0 în meciul decisiv pentru calificarea în turul doi preliminar al competiției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o declarație acerbă, Hagi a subliniat că jucătorii săi au fost „temători” și „fără personalitate” pe parcursul partidei. Cu toate că meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea tiraspolenilor la pauză, echipa sa nu a reușit să țină ritmul în reprizele de prelungire, permițând adversarului să înscrie de încă două ori, consolidând astfel victoria lor cu un scor total de 3-1 în dublă manșă.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…

E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria identitate, nu ai cum să nu faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar. Defensiv, cât de cât s-a muncit, dar n-am fost compacți, incredibil, atacanții într-o zonă, foarte largi…”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă de la Tiraspol, potrivit GSP.ro.

Menționăm că Sheriff Tiraspol s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii campionilor, după ce a învins în această seară campioana României Farul Constanța cu scorul 3-0.

În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, echipa noastră va întâlni campioana Israelului, Maccabi Haifa.

Articole asemănătoare

Back to top button