fbpx

foto | William și Harry s-au reunit pentru a inaugura o statuie a prințesei Diana

William și Harry, despre care presa a relatat recent că s-ar fi certat în aprilie, la funeraliile bunicului lor, prințul Philip, s-au întâlnit joi și au venit împreună ca să inaugureze o statuie a mamei lor, Diana, în ziua în care prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani, informează Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

A fost prima dată când ducii de Cambridge și Sussex s-au întâlnit și au apărut în public de la funeraliile prințului Philip.

Harry, care locuiește în SUA împreună cu soția lui, Meghan, și cu cei doi copii ai lor, a venit în Marea Britanie săptămâna trecută, pentru a avea timp să-și încheie până joi perioada de carantină necesară.

Au lăsat divergențele la o parte

Cei doi frați au fost fotografiați vorbind cu însuflețire, gesticulând și râzând cu oaspeții prezenți cu ocazia acestui eveniment dedicat mamei lor. Asistența a aplaudat în momentul în care ei au tras împreună pânza verde ce a dezvelit privirilor grupul statuar reprezentând-o pe prințesa Diana.

Ceremonie intimă

Nu au fost, totuși, prea mulți oaspeți. Printre ei – cele două surori ale prințesei Diana, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, fratele ei, Earl Spencer, cei care s-au ocupat direct de acest monument: sculptorul Ian Rank-Broadley, pesagistul Pip Morrison, istoricul și criticul de artă Ruth Millington.

Statuia de bronz o înfățișează pe prințesa Diana, cea denumită și „prințesa inimilor”, alături de trei copii, un băiat și o fetiță de-o parte și de alta, iar în spatele fetiței, încă un copil care arată înspre ceva. Recunoscută pentru activismul său, prințesa Diana a fost implicată în susținerea a numeroase cauze umanitare, în special dedicate copiilor.

Statuia a fost amplasată în grădina Sunken de la Palatul Kensington, care a fost redecorată cu această ocazie. Grădina a fost unul dintre locurile preferate ale prințesei Diana în perioada în care a locuit aici. Acum, Palatul Kensington este reședința oficială a prințului William.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button