fbpx

foto, video | Rompetrol, învinuită de organizarea unei tombole false. Cum explică compania alegerea câștigătorilor?

Pe o rețea de socializare, un bărbat a analizat modalitățile prin care au fost extrase unele premii oferite la tombolele marca Rompetrol Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul susține că și-a căutat codurile în lista de extragere și nu a găsit nici unul, mai mult decât atât, numerele câștigătoare nici măcar nu erau prezente în listă, ci doar plasate la mijloc și evidențiate.

„În general tac despre cum lucrează programul lor de extragere, pentru că orice copil cu două clase terminate și acces la internet înțelege că asta-i un fake de râsul găinilor”, a mai scris clientul nemulțumit pe pagina sa de Facebook.

Acuzațiile au ajuns și în vizorul bloggerului Eugeniu Luchianiuc, care a venit cu completări și detalii asupra acestui caz. Acesta a adus concretizări și dovezi despre organizatorii promoției și despre compania McCann în Moldova, care ar fi asociată cu aceste tombole.

Într-un comunicat de presă emis de compania vizată se menționează că extragerea a avut loc conform regulamentului. Mai mult decât atât, reprezentanții Rompetrol spun că pentru alegerea câștigătorilor au apelat la o companie care oferă suport tehnic pentru organizarea tombolelor. 

Articole asemănătoare

Back to top button