fbpx

foto, video | Roller-coasterul de tip american de la OrheiLand a fost montat, testat și își așteaptă vizitatorii de mâine, 1 iunie

Roller coasterul de tip american de la OrheiLand, unic în întreaga regiune, a fost montat de specialiștii italieni și este gata să le creeze senzații tari vizitatorilor parcului. În prezent, muncitorii lucrează la amenajarea zonei adiacente.

Reprezentanții Primăriei Orhei, alături de deputatul Ilan Șor, au inspectat cum decurg ultimele pregătiri.
„Pentru a reuși cu finalizarea lucrărilor, muncitorii lucrează în 3 ture. Sunt sigur, copiilor o să le placă tot ce este aici și fiecare își va găsi ocupație. Vor fi atracții noi, sunt în proces de montare. Va fi și un orășel auto pentru copii mici”, a menționat fostul edil de Orhei.
Roller coasterul cu lungimea traseului de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje și lățimea de 17 metri, a fost produs în Italia, la comanda OrheiLand, ținând cont de specificul parcului de distracții. Pentru a asigura securitatea vizitatorilor, în prima lună de la deschiderea atracției, specialiștii italieni vor instrui angajații OrheiLand cum se utilizeze corect atracția.
Roller coasterul nu este singura noutate a acestei veri la OrheiLand. În acest sezon, este amenajată o nouă zonă acvatică, cu noi distracții, precum tobogane moderne, inclusiv pentru amatorii de senzații tari. Plaja lacului va fi extinsă, iar pentru copii sunt construite două orășele – unul auto în care vor putea să conducă mașinuțe în condiții de trafic urban real, și altul al meseriilor.

Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11:00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a gigantelor păpuși toboșar. Pentru copii au fost pregătite și tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială.

Surpriza serii o va reprezenta însă show-ul dronelor: aproximativ 100 de drone de diferite culori vor fi lansate în aer și vor forma diferite figuri în lumini multicolore. Mișcarea acestora va crea efectul unui foc de artificii, care va putea fi observat de la mai mulți kilometri depărtare.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button