fbpx

video | OrheiLand se deschide pe 1 iunie. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu muzică, paradă și un show de lumini creat de 100 de drone

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova își redeschide larg porțile pentru vizitatori pe 1 iunie, când este marcată Ziua Mondială a Copiilor. Organizatorii promit un program de excepție și surprize nenumărate pentru toți vizitatorii pe parcursul sezonului estival.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11:00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a păpușilor gigante, care va provoca emoții nemărginite atât copiilor, cât și maturilor.

Programul sărbătorii mai include și „bloggers time” în care cei mai cunoscuți bloggeri își vor împărtăși emoțiile și experiențele. Pentru copii au fost pregătite și tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială.

OPe scena de la OrheiLand va urca o adevărată orchestră care va interpreta melodii moderne în 18 instrumente clasice și, în premieră pentru Republica Moldova, un robot va dirija întreaga performanță.

De menționat că, potrivit programului publicat de organizatori, la deschiderea sezonului estival vor evolua reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision din ultimii ani – „DoReDos”, Ana Odobescu și SunStroke Project.

„Vă așteaptă o lume magică cu lumini de poveste, unde florile prind viață în întuneric și se rotesc într-un dans fascinant, unde personajele vesele sunt bucuroase să-și întâmpine oaspeții, unde milioane de cristale reflectă lumina sărbătorii noastre”, spun organizatorii.

Sărbătoarea va culmina cu un show al dronelor, care va oferi o priveliște unică. Aproximativ 100 de drone vor forma diferite figuri și vor crea efectul unui foc de artificii care va putea fi observat de la mai mulți kilometri.

Amintim că fostul primar de Orhei, Ilan Șor, a dezvăluit recent că, pentru acest sezon estival, organizatorii au pregătit un șir de surprize pentru oaspeții imensului parc de distracții. Astfel, la „OrheiLand” va fi amenajată o nouă zonă acvatică, pe lângă cele existente, care, printre altele, va fi dotată cu două tobogane de apă, unul dintre care va fi destinat amatorilor de senzații tari.

Autoritățile susțin că vor amenaja și un orășel al copiilor, unde fiecare micuț își va putea găsi ocupație, de la încercarea de a profesa diferite meserii, până la șofatul într-un orășel auto. Atracția de bază a OrheiLand-ului din acest an este un roller coaster, care este fabricat în Italia, special pentru parcul de distracții din Orhei.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button