fbpx

foto | Un barista robot deservește oamenii într-o cafenea din Coreea de Sud. „Este amabil, glumeț și rapid”

O cafenea din Coreea de Sud „a angajat” un barista robot care să deservească oamenii, astfel încât să fie mai ușor respectată distanța socială.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clienții nu sunt nevoiți să stea în rând pentru a face o comandă, dat fiind faptul că „noul barista” își croiește singur drumul printre mese, pentru a ajunge la fiecare persoană.

„Iată ceaiul latte de rooibos şi migdale. Bucuraţi-vă de el! E chiar mai bun dacă îl amestecaţi”, spune acesta, în timp ce o clientă întinde mâna spre tava instalată pe computerul alb şi strălucitor, în formă de capsulă.

Foto: Business Insider

Sistemul, care foloseşte un braţ robotic pentru prepararea cafelei şi un robot pentru servire, poate prepara 60 de tipuri diferite de cafea şi serveşte băuturile clienţilor aşezaţi la mese. De asemenea, sistemul poate comunica şi transmite informaţii către alte dispozitive şi este dotat cu tehnologie de conducere automată pentru a calcula cele mai bune rute în interiorul cafenelei, scrie Business Insider.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

O comandă de şase băuturi a durat doar şapte minute. Singurul angajat uman din cafeneaua cu două etaje este un patiser care se ocupă, de asemenea, de curăţenie şi reumplerea recipientelor cu ingrediente.

Foto: Reuters
Foto: Business Insider

Articole asemănătoare

Back to top button