fbpx

foto | Surpriză plăcută pentru spanioli! Pacienții unui spital sunt duși să admire marea după ce sunt tratați de COVID-19

Pacienții Spitalul del Mar din Barcelona se pot bucura de o mică „pastilă” a fericirii. După ce ies din terapia intensivă și sunt tratați de COVID-19, medicii îi surprind cu o mică plimbare spre plajă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Duși pe targă și echipați corespunzător, oamenii au ocazia pentru câteva clipe să admire marea, plaja și să se bucure de razele soarelui. Ideea programului a fost concepută pentru a „umaniza unitățilde terapie intensivă, transmite BBC.

De la începutul pandemiei, Spania a înregistrat 239.932 de cazuri de infecție cu virusul COVID-19 și peste 27.000 de decese în rândul celor bolnavi. Deși a trecut printr-o perioadă grea, fiind printre cele mai afectate țări, Spania a reușit să se redreseze în ultima perioadă, motiv pentru care Guvernul a început să relaxeze treptat una dintre cele mai restrictive carantine din Europa.

Cu toate acestea, ieri, premierul Pedro Sanchez a solicitat Parlamentului să prelungească starea de urgență până pe 21 iunie. Partidele de opoziție, însă, au criticat răspunsul Guvernului la pandemia de coronavirus și prelungirile repetate ale stării de urgență.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button