fbpx

foto | PD acuză opoziția de vandalizarea unui panou electoral: „Vă înțelegem, dar nu este o soluție”

Partidul Democrat din Moldova a publicat câteva fotografii cu un panou electoral vandalizat și acuză contracandidații din opoziție ai premierului Pavel Filip că ar fi vinovați de respectiva faptă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Știm că trebuie să fie tare dificil să îl ai drept concurent pe premierul Pavel Filip. Nu prea sunt candidați în opoziție cu așa experiență și realizări și care să facă față unei competiții corecte și oneste cu domnia sa.

Vă înțelegem frustrările, însă vandalizarea panourilor electorale chiar nu este o soluție. Și mai este și ilegală, drept pentru care noi deja am sesizat poliția”, se arată în reacția PDM.

Sursă foto: Partidul Democrat din Moldova via Facebook
Sursă foto: Partidul Democrat din Moldova via Facebook

Anterior, vicepreședintele democraților, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă, a anunțat că sediul PDM de la Glodeni ar fi fost incendiat în noaptea dintre 6 și 7 februarie curent.

În context, politicianul a îndemnat formațiunile politice să se abțină de la acte de violență și ură.

Amintim, de altfel, că la sfârșitul lunii ianuarie, candidatul blocului ACUM DA PAS, Octavian Țîcu, s-a plâns că panoul electoral de la Ungheni cu imaginea sa și a liderilor PAS și PPDA a fost vandalizat. Atunci, Țîcu a menționat că reprezentanții Partidului Democrat că s-ar face vinovați.

Articole asemănătoare

Back to top button