fbpx

foto | Acte de vandalism la Ungheni. Panoul cu Octavian Țîcu, candidatul ACUM la parlamentare, distrus de necunoscuți

Campania electorală din acest an nu este tocmai cea mai liniștită din toate care au fost până acum. După ce candidatul blocului ACUM pe circumscripția Edineț, Dinu Plîngău, a declarat că a fost agresat de trei indivizi, astăzi candidatul ACUM pe circumscripția Ungheni, Octavian Țîcu, s-a plâns că panoul pe care era instalat un banner cu imaginea sa și a liderilor PAS și PPDA a fost vandalizat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca și Plîngău, Țîcu acuză reprezentanții Partidului Democrat că s-ar face vinovați de actele de agresiune și vandalism ce li se întâmplă.

„Salutări echipei PD… degrabă vine și timpul vostru! Am depus sesizare la poliție… în zona sunt două benzinării care au camere video peste tot!!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Octavian Țîcu.

Amintim că ieri, candidatul blocului ACUM pe circumscripția nr. 3 a declarat într-o postare pe o rețea de socializare că ar fi fost bătut de trei persoane chiar pe scările IP din Edineț. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, persoanele care l-ar fi atacat pe Dinu Plîngău au fost identificate. Totuși, deocamdată, identitatea acestora nu a fost dezvăluită.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii în cazul candidatului ACUM, bătut la Edineț: Plîngău afirmă că atacatorii ar avea tangențe cu PD

Articole asemănătoare

Back to top button