fbpx

foto | Nu vor mai îngheța în haine de vară. Boschetarii și familiile nevoiașe din Cahul au primit îmbrăcăminte de la cei cu inimă mare

Câțiva voluntari din Cahul au decis să le dea o mână de ajutor oamenilor străzii și familiilor social-vulnerabile. Așa că au organizat un flashmob neobișnuit. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe câteva bănci dintr-un parc au adus haine călduroase adunate de la oamenii cu inimă mare, însoțite de mesaje, precum „Ia-mă dacă îți este frig, este pentru tine”.

„Am organizat această flashmob fiind inspirată de acțiunile colegilor de la Chișinău din cadrul asociației „Suflet pentru suflet”. Împreună cu voluntarii care au participat am colectat hainele aduse de cetățeni, lucru pentru care vreau să le mulțumesc. O parte din haine au fost luate de la locul colectării, după alte persoane nevoiașe au venit în locul depozitării. Mă bucur foarte mult că ne-a reușit să ajutăm persoanele care au nevoie de susținere și la fel mă bucur că oamenii au dat dovadă de solidaritate și mobilizare la apelul nostru”, a menționat, pentru presa locală, Valeria Tonu, organizatoarea acțiunii de binefacere.

Astfel, cei neajutorați și bătuți de soartă au avut posibilitatea să-și aleagă gratuit îmbrăcămintea de care au nevoie. Printre beneficiarii flashmobului au fost persoane aflate la evidența serviciilor sociale, familii cu mulți copii și persoane fără loc permanent de trai din Cahul, satele Găvănoasa și Roșu.

Articole asemănătoare

Back to top button