fbpx

foto | I-ar mai lipsi ochelarii și o pipă. Gringo – motanul gentleman, care a cucerit Instagramul cu mustața sa

Locuiește în Franța, însă pare desprins dintr-un film american și ți-l poți imagina ca fiind un gentlemen cu accent englezesc, ce poartă ochelari cu lentile rotunde, un joben și o pipă. Deși după descriere pare a fi vorba de un om – ne referim, de fapt, la un motan misterios care a cucerit Instagramul datorită mustății sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gringo este un pisoi în vârstă de un an, de rasă British Shorthair. Stăpânii lui sunt Sabrine și Romain, cuplu care a văzut fotografia pe un site de adopție și s-a îndrăgostit instantaneu de micuțul mustăcios.

Deși mai au acasă un motan – Milko, cei doi nu au putut renunța la drăguțul care „i-a vrăjit” cu aspectul lui deosebit. L-au adoptat când avea doar trei luni, iar – de atunci – Gringo și Milko sunt ca doi frați, transmite boredpanda.com.

„Gringo este o pisică fericită, plină de viață, cu o personalitate foarte plăcută. Îi place să se joace toată ziua și toată noaptea, face tot felul de năzbâtii, cum ar fi să se cațere pe draperii, să zgârie canapelele și să sară în plantele din ghiveci. Îi place să stea pe lăbuțele din spate, întocmai ca o suricată. Poate să stea minute în șir în poziția asta și e foarte haios”, a povestit Sabrine.

„Părinții” lui Gringo, văzând câtă fericire aduce motănelul, au decis să-i creeze un cont pe Instagram, acolo unde animăluțul se poate „lăuda” cu mustața sa. Așa a reușit să acumuleze aproape 60.000 de urmăritori. Și, deși contul acestuia a fost „spart”, Sabrine și Romain i-au făcut altă pagină, iar Gringo își „invită” din nou admiratorii să-i vadă fotografiile.

Articole asemănătoare

Back to top button