fbpx

foto | Grumpy cat, pisica veșnic nemulțumită din meme-urile devenite virale pe internet, a decedat

Grumpy Cat, felina celebră pe internet pentru expresia feței mereu nemulțumită, a murit la vârsta de șapte ani, din cauza unei infecții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pisica din Arizona a devenit subiectul a sute de meme-uri și glume de pe internet, după ce, în 2012, stăpâna ei a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii cu fața „înăcrită” a felinei.

Potrivit proprietarei Tabitha Bundesen, Grumpy, al cărui nume real era Tardar Sauce, suferea de o afecțiune, care determina ca fața pisicii să arate așa. De asemenea, Tabitha a delcarat că succesul animalului ei de companie nu s-a lăsat mult așteptat, trezind interesul multor fotografi, dar și companii renumite.

Grumpy Cat a călătorit în jurul lumii, participând la diferite show-uri televizate, iar în 2014 chiar a primit și un rol în propriul film de Crăciun. Chiar și madame Tussauds din San Francisco a realizat o lucrare de ceară a pisicii în 2015.

Totodată, felina și-a menținut popularitatea pe rețelele de socilizare, deținând un cont de Instagram, care, actualmente, are peste două milioane de urmăritori.

 

Articole asemănătoare

Back to top button