fbpx

foto | Campionat Internațional de Armwrestling, la Căușeni: Și-au măsurat forțele sportivi din patru țări

În fiecare an, în perioada 23-30 septembrie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova se desfășoară Săptămâna Europeană a Sportului. Astfel, sâmbătă, la Căușeni s-a desfășurat Cupa Primarului de Căușeni la Armwrestling, Ediția II.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul a fost organizat de către Federația Națională Sportivă de Armwrestling din Republica Moldova, în colaborare cu Primăria Căușeni.

Anul acesta campionatul s-a transformat în unul internațional, cu participarea sportivilor din patru țări precum India, Israel, România și Republica Moldova.

La competiție s-au înregistrat 71 participanți, atât fete cât și băieți, care au concurat la următoarele catergoii: fete – Open stînga, dreapta. Băieți – 70kg, – 85kg, + 85kg; Open – stînga, dreapta.

Menționăm că dintre toți cei 71 de participanți, fete au fost 7 (patru dintre ele premiate la campionatele Europene și Mondiale).

Potrivit organizatorilor, scopul este de a promova practicarea sportului, educarea tinerei generații în spiritul unui mod sănătos de viață și dezvoltarea spiritului competitiv în rândul sportivilor.

Articole asemănătoare

Back to top button