fbpx

foto | Ar fi furat de la mama sa 30.000 de lei și 250 de euro. Un bărbat, prins de polițiști într-un cazinou din Bălți

În noaptea dintre 28 și 29 martie, ofiţerii INP au fost anunțaţi că, într-un local cu jocuri de noroc din Bălți, un bărbat în stare de ebrietate are asupra sa o sacoşă de polietilena plină cu bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajunși la fața locului, inspectorii de patrulare au solicitat persoanei să meargă la expertiza narcologică pentru stabilirea stării de ebrietate. Totodată, pentru că nu a putut explica de unde are suma de bani, a fost solicitată grupa operativă.

La scurt timp, angajații INP din nordul țării au fost anunțați și despre un jaf din casa unei bătrâne comis cu circa 4 ore în urmă. În context, inspectorii de patrulare au observat că semnalmentele suspectului coincid cu cele ale bărbatului reținut în cazinou.

Suspectul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Bălți. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 46 de ani, locuitor al orașului Drochia, care a recunoscut că, fiind în stare de ebrietate, a bătut-o pe mama sa, i-a luat banii și a plecat în oraș să joace la apăratele de noroc, unde a reușit să cheltuie o parte din sumă.

Foto: INP

În prezent, bărbatul este documentat pentru faptele comise.

Articole asemănătoare

Back to top button