fbpx

foto | A luat mașina în chirie și a doborât cu ea un stâlp din cartierul Telecentru. Șoferul a fugit de la fața locului

Un accident a avut loc joi după-amiază în cartierul Telecentru al capitalei. Un șofer a intrat cu mașina într-un pilon de electricitate și l-a doborât. Potrivit poliției, făptașul a fugit de la fața locului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Automobilul de marcă Infinity era condus de un bărbat de 33 ani, care ar fi luat mașina dată în chirie. În salonul vehiculului au fost găsite câteva sticle care ar putea conține alcool.

„În urma impactului dintre cele două automobile, mașina de model Infinity a fost proiectată într-un pilon electric, urmare la ce pilonul s-a răsturnat. Șoferul acestui automobil a părăsit locul producerii accidentului rutier”, a declarat Natalia Stati, ofițeră de presă a Poliției capitalei, potrivit tv8.md.

Nimeni nu a avut de suferit, iar cazul se află în vizorul oamenilor legii.

„De asemenea, este căutat șoferul automobilului de model Infinity. În cadrul anchetei se vor stabili toate circumstanțele. Șoferul dat va îndeplini o declarație în care va relata cele întâmplate și din ce cauză a părăsit locul producerii accidentului rutier, apoi va fi luată o hotărâre în privința amenzii care-i va fi aplicată în conformitate cu legislația în vigoare”, a mai adăugat reprezentanta Poliției.

Articole asemănătoare

Back to top button