fbpx

Fosta ministră a Infrastructurii și Dezvoltării Regionale revine la Guvern. Ce funcție va deține

Fosta ministră a Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, revine în Guvern. Aceasta a fost numită secretar general adjunct al Executivului, în cadrul ședinței din 27 decembrie a Cabinetului de miniștri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Doamna Dabija este magistru în drept. Are o experiență în administrația publică centrală de 18 ani, perioadă în care a activa în diverse autorități publice centrale unde a deținut inclusiv funcții publice de conducere de nivel superior. A activat și în diferite proiecte de asistență externă implementate de către Banca Mondială, GIZ, USAID, UNDP, unde a acordat asistență juridică în procesul de implementare a reformelor în domeniul administrației publice centrale și a documentelor de politici în domeniul reglementării activității de întreprinzător și al controlului de stat”, a declarat secretarul general al Guvernului, Artur Mija.

Lilia Dabija a fost ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar în iulie curent a fost printre cei trei miniștri care și-a dat demisia.

Noul secretar adjunct al Guvernului este magistru în drept civil și are experiență în elaborarea și coordonarea documentelor de politici publice și a actelor normative în cadrul administrației publice centrale și a instituțiilor subordonate.

De asemenea, Lilia Dabija a activat ca expert în cadrul mai multor organizații internaționale printre care Banca Mondială, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Corporația Financiară Internațională, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei etc.

Articole asemănătoare

Back to top button