fbpx

Eleva de clasa a 6-a, lovită de profesoară la un liceu din Chișinău: Autoritățile s-au autosesizat

O profesoară de educație tehnologică într-un liceu din capitală, riscă să fie sancționată dur, după ce ar fi lovit o elevă din clasa a 6-a, chiar în timpul orelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul ar fi avut loc pe 26 mai, în timpul orei de tehnologie. Eleva ar fi scăpat jos cheile și rigla, profesoara i-ar fi făcut observație, iar după câteva replici în cotradictoriu, ar fi lovit-o în zona gâtului, lateral.

În acest context, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport (DGETS) a Consiliului municipal Chișinău s-a autosesizat și a examinat circumstanțele producerii incidentului.

Astfel, în dimineața de 27 mai a fost convocată ședința Comisiei de Etică în cadrul instituției cu participarea reprezentanților DGETS, unde a fost examinată sesizarea respectivă.
Potrivit unei note informative emisă de DGETS, Instituția de învățământ va prezenta DGETS nota informativă a Comisiei de etică cu propuneri privind decizia adoptată și sancţionarea angajaţilor care au admis încălcări până la data de 27.05.2022 iar reprezentanții direcției vor informa despre măsurile întreprinse ulterior.

 

Citește și: De 1 iunie, intrarea la Grădina Zoologică pentru copiii până la 16 ani va fi gratuită

Articole asemănătoare

Back to top button