fbpx

Editorialista Elle îl învinuiește pe Trump că ar fi violat-o. Reacția președintelui SUA

Editorialista ediţiei americane a revistei Elle, E. Jean Carroll, susține ă Donald Trump ar fi violat-o. Declarațiile au fost făcute într-un interviu publicat ieri în New York Magazine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnalista susține că totul s-ar fi întâmplat cu mulți ani în urmă într-un magazin de lux din New York. Donald Trump i-ar fi cerut acesteia să îl ajute să aleagă un cadou pentru o femeie, mai apoi i-ar fi cerut să încerce lenjeria. Acesta s-ar fi dus cu ea spre cabinele de probă și s-ar fi închis cu ea în una dintre ele, după care ar fi sărutat-o cu forţa şi apoi ar fi violat-o.

Carroll spune că nu a depus atunci o plângere deoarece i-a fost frică să nu devină public cazul. Totodată, aceasta mărturisește istoria și într-o carte autobiografică, vorbind și despre agresiuni la care ar fi fost supusă de alți bărbați.

„Nu am întâlnit-o în viaţa mea pe această persoană. Ea încearcă să vândă o nouă carte. Asta ar trebui să vă facă să înţelegeţi care îi sunt motivaţiile. Ar trebui ca această carte să se vândă la raftul de ficţiune”, a reacţionat preşedintele american la acuzații.

În articolul publicat, New York Magazine precizează că există cel puțin încă 15 cazuri în care Trump este acuzat de agresiune sexuală.

 

Articole asemănătoare

Back to top button