fbpx

După mai multe zile de investigație, Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a identifica cadavrul găsit pe un câmp din raionul Florești

Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica trupul neînsuflețit, carbonizat, găsit acum cinci zile pe un câmp din raionul Florești. Potrivit Poliției, persoana decedată este o femeie de 16-20 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia avea înălțimea de 1,65 cm, corpolența slabă, părul decolorat, vopsit blond-roșiatic. Coroana dentară este integră, toți dinții sunt naturali, iar mărimea tălpii piciorului este aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585. Așadar, Poliția roagă cetățenii să atragă atenția asupra modelului cerceilor depistați, iar în caz că își amintesc despre că le-au văzut la cineva, să contacteze persoanele în cauză, pentru a afla dacă sunt bine.

Totodată, oamenii legii se adresează tuturor cetățeniilor care dispun de informații privind identificarea cadavrului și verificarea semnalmentelor descrise ce pot coincide cu cele ale persoanelor dispărute fără veste să apeleze Serviciul 112 sau să formeze numărul de telefon 060033442.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Un cadavru carbonizat a fost găsit pe un câmp din Florești. Se presupune că victima este o femeie

Articole asemănătoare

Back to top button