fbpx

După ce a vorbit cu Sandu, Kozak i-ar fi chemat pe Dodon și Voronin la Ambasada Rusiei. Din nou s-a discutat despre „relații bilaterale”

După ce a discutat cu Maia Sandu, Dmitryi Kozak, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse, a vorbit și cu liderii opoziției. Seara acesta s-a întâlnit cu Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de serviciul de presă al PSRM, întâlnire a avut loc „pentru dezvoltarea relațiilor economice cu țara noastră”. Responsabilii menționează că s-au discutat subiecte ce țin de relațiile bilaterale moldo-ruse, „pornind de la experiența și aportul important în dezvoltarea acestora, depuse de cei doi foști președinți ai Republicii Moldova, care au aprofundat parteneriatul strategic”.

De menționat este că potrivit unor surse ale realitatea.md, întrevederea ar fi avut loc la Ambasada Federației Ruse de la Chișinău. Pe pagina web a misiunii diplomatice nu este precizat locul unde s-au întâlnit cei trei, ci doar se confirmă că au avut loc discuții între ei.

Amintim că Dmitry Kozak a vizitat Republica Moldova miercuri. Presa de la Moscova scria că acesta ar fi fost invitat de șefa statului, însă solicitată de ZUGO, purtătoare de cuvânt a președintei, Sorina Ștefârță, nu a oferit un răspuns în context.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button