fbpx

Două persoane au decedat în raionul Ungheni după ce ar fi căzut într-o gaură de canalizare. Cum s-a produs tragedia?

Doi tineri din raionul Ungheni, cu vârsta de 21 și 24 de ani, au decedat după ce ar fi căzut într-o gaură de canalizare. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de azi, în jurul orei 4:15. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul unic de urgență 112 a parvenit de la un bărbat, originar din același sat, care a informat că la intrarea în localitate două persoane au căzut într-o gaură cu apă şi sunt inconştiente.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că victimele, un bărbat și o domnișoară, se aflau într-un local din preajmă, unde au consumat alcool. Tânăra a ieşit afară şi, din neatenţie, a căzut în gaura de canalizare cu apă, adâncă de cinci metri, spune ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, citată de trm.md.

Fata a început să strige și să ceară ajutor, iar tânărul a vrut să o salveze, dar a căzut și el. Ulterior, mai multe persoane au încercat să-i ajute, dar nu au reușit. Astfel, a fost solicitat ajutorul salvatorilor, care au scos corpurile neînsuflețite ale victimelor din gaura de canalizare.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Articole asemănătoare

Back to top button